Troba un pèrit

Formació

WEBINAR “EL GRAN VALOR DE LA COMUNICACIÓ NO VERBAL EN LES INTERVENCIONS PERICIALS” - APCAS GIRONA

Per part de la Junta de la O.P. Girona ens plau convidar-te a al webinar “EL GRAN VALOR DE LA COMUNICACIÓ NO VERBAL EN LES INTERVENCIONS PERICIALS”, on tractarem de la importància de la comunicació no verbal, tant la nostra durant la intervenció pericial, com saber observar i interpretar la de l’assegurat, el taller o els reparadors.

Està pensat perquè n’obtinguem profit tants els perits d’automòbils com els d’IRD.

La ponent es la Teresa Garcia, amb més de 20 d’anys d’experiència en el sector assegurador com a advocada per asseguradores de defensa jurídica i RC, responsable i coordinadora de sinistres a MDC y HDI, formadora de professionals -tramitadors, pèrits, advocats,...- en col·laboració con INESE i counselor empresarial en habilitats directives, resolució de conflictes, negociació, gestió de l’estrès, etc. Bona comunicadora i orientada a millora continua, qualitat i satisfacció del client.

Tindrà lloc el proper dijous 25 de març de 2021 a les 17:00

La durada del webinar serà d’una hora aproximadament.

Degut a la situació de pandèmia que estem vivint no és possible realitzar la jornada de manera presencial com havíem fet fins fa uns mesos pel que, per poder continuar oferint formació hem decidit realitzar-la de manera telemàtica mitjançant la plataforma de formació d’APCAS.

Per inscriure-us només es necessari que formalitzeu la inscripció gratuïta al següent enllaç:

https://intranet.apcas.es/usuario/cursos/asistente/inscripcionRegistrada.htm?id=7842


Donat que la sessió serà telemàtica, farem extensiva la invitació al webinar a tots els
Companys de l’associació a Catalunya.

Des de la O.P. de Girona, esperem comptar amb la teva presencia.

 

Descarrega els documents