Troba un pèrit

APCAS Girona

Jornada tècnica de formació d'APCAS Girona

L'Organització Provincial d'APCAS a Girona va organitzar una jornada tècnica de formació sota el títol " COM ACTUEN ELS LLADRES? SERRALLERIA I SEGURETAT. PANYS, CLAUS, COMANDAMENTS I immobilitzadors ".

L'organització provincial de Girona de l'Associació de Perits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) va organitzar el dijous 8 de març una jornada tècnica de formació especialitzada sota el títol "COM ACTUEN ELS LLADRES? SERRALLERIA I SEGURETAT. PANYS, CLAUS, COMANDAMENTS I immobilitzadors. ", A les instal·lacions de l'empresa RIGAU situades a la mateixa ciutat, fundada al 1994 i referent del sector de serralleria a Girona.
Joaquim i Jordi Rigau van impartir una jornada tècnica tant per als pèrits d'assegurances d'incendis i riscos diversos com per als pèrits d'assegurances de vehicles automòbils. Van exposar algunes de les tècniques d'obertura de portes, destructives i no destructives, i van informar dels sistemes de protecció actuals. També es van analitzar els tipus de maquinària utilitzada actualment per anul·lar el immobilitzador d'un vehicle.
Van acudir a la jornada 35 pèrits d'assegurances associats de APCAS i 21 professionals no associats. El president de l'organització provincial de Girona, Jordi Romo Ros, i el president de la secció autonòmica d’APCAS a Catalunya, Lorenzo Martínez Mas, van informar de les activitats de formació programades pel 2018 i dels nous projectes en l'àrea de comunicació (web apcas.cat i webs subvencionades per als associats de Catalunya).
També es va informar dels projectes d'àmbit nacional de l'associació: el CEAPS, la plataforma de gestió pericial XT50 i la certificació professional dels pèrits d'assegurances i comissaris d’avaries a través de la norma ISO 17024.
En finalitzar la sessió es va realitzar una visita per les instal·lacions, en la qual el personal de l'empresa RIGAU va atendre les consultes plantejades pels assistents. L'acte va acabar amb un còctel ofert per l'Organització Provincial d’APCAS Girona.

https://www.apcas.es/noticias/jornada-tecnica-de-formacion-de-apcas-girona.htm