Troba un pèrit

APCAS Catalunya

Elecció per aclamació de la candidatura de Lorenzo Martínez Mas a APCAS Catalunya

El 10 de setembre de 2019 s'ha celebrat l'assemblea d'eleccions de la Secció Autonòmica de Catalunya d'APCAS, a l'hotel NOVOTEL BARCELONA CITY. L'única candidatura presentada, encapçalada per Lorenzo Martínez Mas, va ser proclamada i comunicada mitjançant escrit del president de APCAS, Sr. Fernando Muñoz Echeverría, el 20 d'agost.


Després de la benvinguda del president als associats, el secretari va donar lectura de l'escrit de proclamació i d'acord amb l'article 59.4 dels estatuts va quedar escollida per aclamació l'única candidatura presentada.


Lorenzo Martínez va exposar als assistents el projecte de legislatura destacant el suport a les activitats d'àmbit nacional, com la certificació professional de perits d'assegurances i les Bases del projecte APCAS 2030 per als nous estatuts. En l'àmbit de Catalunya s'inclou un pla de formació contínua a 4 anys, liderat pel vicepresident Jordi Romo, Matilde Villalba i Miguel Ogalla, noves incorporacions a la Junta de Govern autonòmic, i el desenvolupament de les tasques de comunicació mitjançant la coordinació del departament nacional i la web apcas.cat.


Després de l'assemblea es va realitzar un intens debat entre els assistents i es van formular propostes per a la millora de l'organització a Catalunya. En finalitzar l'acte es va oferir un refrigeri i els associats van poder comentar en un ambient distès l'estat actual de la professió.

Descarrega els documents