Troba un pèrit

APCAS Girona

Elecció per aclamació de la candidatura de Jordi Romo a APCAS Girona

Dimecres 6 d'octubre de 2021, va tenir lloc l'Assemblea ordinària de la secció provincial de Girona de l'Associació de Perits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) a casa de la Cultura de la ciutat de Girona i presidida per Jordi Romo Ros.

 

El president va procedir a explicar la gestió realitzada per la Junta de Govern provincial durant aquests 4 darrers anys; l'aproximació amb els associats, recopilant inquietuds, per poder tractar i elevar l'autonòmica i la nacional, a la recerca de solucions dins de les capacitats de cada òrgan de l'associació.

 

El president d'APCAS Girona, va explicar la situació on es troben els principals projectes de l'associació: certificació professional, formació i digitalització, especialment XT50, eina a la disposició dels pèrits d'assegurances com a programa de gestió i col·laboració pericial.

 

Es va fer un repàs de la situació econòmica de la secció provincial, així com de l'activitat i la importància de la confecció dels pressupostos.

 

El president va agrair a tota la Junta de Govern Provincial la tasca realitzada i la seva implicació en una època tan complexa volent continuar realitzant aquesta tasca durant els propers quatre anys amb la proclamació de la seva candidatura, formada per:

 

• President: Jordi Romo Ros

• Adjunt a la secretària: Josep Imbérgamo Vilar

• Adjunt a la Tresoreria Autonòmica: Carles Serrano Torro

 

Per finalitzar Jordi Romo va agrair a tothom el seu suport assenyalant que espera que confiïn en el seu projecte i el recolzin en benefici de tothom.