Troba un pèrit

APCAS Tarragona

Elecció per aclamació de la candidatura de Adrià García a APCAS Tarragona

Dijous 7 d'octubre de 2021, va tenir lloc l'Assemblea ordinària de la secció provincial de Tarragona de l'Associació de Pèrits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) a les sales virtuals de l'entitat.

 

El president sortint, Jesús Rodríguez va procedir a explicar la gestió realitzada per la Junta de Govern provincial durant aquests 4 darrers anys; l'aproximació amb els associats, recopilant inquietuds, per poder tractar i elevar l'organització autonòmica i la nacional, a la recerca de solucions dins de les capacitats de cada òrgan de l'associació.

 

Rodríguez va explicar la situació en què es troben els principals projectes de l'associació: certificació professional, formació i digitalització, especialment XT50, eina a la disposició dels pèrits d'assegurances com a programa de gestió i col·laboració pericial.

 

Es va fer un repàs de la situació econòmica de la secció provincial, així com de l'activitat i la importància de la confecció dels pressupostos.

 

Per acabar, el president va agrair a tota la Junta de Govern Provincial la tasca realitzada i la seva implicació en una època tan complexa proclamant la nova candidatura, formada per:

• President: Adriá García Espallargas

• Adjunt a la Secretaria: Arnau Vidal Puig

• Adjunt a la Tresoreria Autonòmica: Joan Querol Toldá

 

El nou president va fer una crida a tots els associats, sol·licitant la seva col·laboració i suport a la nova junta provincial, perquè pugui dur a terme de la millor manera possible les seves tasques i responsabilitats.