Troba un pèrit

APCAS nacional

Balanç anual d’ APCAS

"La Comissió Executiva d’ APCAS realitza el balanç de l'any 2017".

En el dia d'ahir, la Comissió Executiva de l'Associació de Perits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) es va reunir per fer balanç de gestió de l'exercici 2017, on a més van analitzar la previsió de tancament de comptes de 2017 i el pressupost previst per a l'any 2018.

Una altra qüestió tractada va ser el calendari de reunions dels òrgans de govern de l'associació per al primer semestre del 2018, destaquen la primera reunió de la Comissió de Govern els dies 16 i 17 de febrer. La Comissió de Govern és el màxim òrgan de l'Associació entre Assemblees, compost per la Comissió Executiva i els presidents autonòmics i provincials. La segona gran cita serà els dies 1 i 2 de juny on tindrà lloc l'Assemblea General d'associats a Madrid i la segona Comissió de Govern.

La tercera qüestió tractada va ser l'anàlisi de l'activitat dels grups de treball creats per APCAS (formació, digitalització i certificació) en el seu primer trimestre i el balanç positiu que s'ha tret de les reunions que fins avui s'han dut a terme.