Encuentra un perito

APCAS Girona

Jornada tècnica "REPARACIÓ DE FARS I PARACOPS" - Girona 21/11/2019

L'Organització Provincial de Girona de l'Associació de Perits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) va organitzar el passat dijous 21 de novembre una Jornada Tècnica de formació especialitzada sota la temàtica de "MÈTODES DE REPARACIÓ EN FARS I PARACOPS DE VEHICLES”.

La trobada va tenir lloc a l’edifici de la Casa de Cultura de Girona a càrrec del Sr. Sergi Sanjuan Nomen i de la Sra. Ariadna Corral Calero, de l’Empresa “SPEED SERVICE REPARATION” i va tenir la participació de Tallers associats a “CORVE” (Associació de Comerç y Reparació de Vehicles i Embarcacions de las Comarques gironines), amb un total de 47 assistents.

Van exposar les novetats en les reparacions amb la tècnica d’escaneig, impressió i reconstrucció en 3D, així com diferents situacions del mercat en què es troben durant l’exercici de la seva pràctica diària.

Després de l’exposició, va tenir lloc un interessant debat entre els ponents i els assistents , on es varen poder posar en comú inquietuds i situacions de l’activitat diària d’aquest tipus de reparacions.

Al final de la jornada “SPEED SERVICE REPARATION” va obsequiar als assistents amb un aperitiu.