Encuentra un perito

APCAS Tarragona

Assemblea APCAS Tarragona i eleccions a Junta de Govern (7/10/2021)

Benvolgut associat,

D'acord amb el que estableix l'article 5 del Reglament d'Assemblees vigent, et convoco a l'Assemblea provincial ordinària i Eleccions a Junta de Govern Provincial de Tarragona que se celebraran dijous 7 d'octubre de 2021, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19,00 hores en segona de forma telemàtica, amb el següent

Ordre del Dia

1. Examinar i, si escau aprovar, la gestió de la Junta de Govern Provincial

2. Precs i Preguntes.

3. Eleccions a Junta de Govern provincial, constitució de la mesa electoral, votació electrònica, escrutini i proclamació de resultats. La votació electrònica començarà a les 20.00 hores del dia de la data i està prevista la seva finalització a les 20.30 hores de la mateixa.

4. Lectura i aprovació de l'acta de l'Assemblea.

Es recorda que les candidatures han de presentar-se davant la Secretaria Nacional de APCAS, al menys amb 30 dies d'antelació a la data fixada per a les eleccions, amb la signatura original de tots els seus components, indicant el seu número d'associat professional o sènior, fotocòpia de el seu DNI i declaració jurada d'incompatibilitats i de no haver estat condemnat per causa penal de cap tipus en els últims 5 anys. L'imprès enviat en el correu electrònic de data 18/8/2021 per APCAS nacional.

Aprofito l'ocasió per comunicar-te que a l'àrea privada per als associats de la web d'APCAS apcas.es estan disponibles els Estatuts i Reglament d'Assemblees aprovats el 28 de novembre de 2020, amb tota la informació sobre els procediments electorals.

Per poder accedir a la sala virtual on se celebrarà l'Assemblea hauràs inscriure't prèviament a través del següent enlace.  El mateix dia de la seva celebració podràs accedir a la sala a través de l'apartat Mi actividad del web d'APCAS apcas.es.

Donada la importància que té el procés electoral, espero la teva assistència, per la que desitjo saludar el proper dia 7 d'octubre.

Entre tant rep una salutació molt cordial,

Jesús Rodríguez Fernández

President provincial de Tarragona

Descarga los documentos