Encuentra un perito

APCAS nacional

Assemblea APCAS NACIONAL 2018

L'Associació de Perits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries (APCAS) ha celebrat la seva Assemblea General Ordinària amb un Workshop sobre certificació professional.

L'organització professional s'ha celebrat aquest dissabte a Madrid junt amb la seva Assemblea General Ordinària. La Comissió Executiva encapçalada per Fernando Muñoz ha comptat amb el suport majoritari dels associats per al seu projecte de certificació professional dels perits d'assegurances.

Un cop presentat i amb tots els dubtes resolts, al workshop que van celebrar a l’acte sobre certificació professional, Muñoz Echeverría compta amb el suport dels associats per implantar el projecte el qual, té un horitzó molt proper. En paraules del president d’ APCAS: "Aquest projecte, que significa el compliment del compromís electoral adquirit l'any passat, representa un major valor per a la professió de Perits d'Assegurances i la consolidació d'APCAS com a veritable referent de la perícia espanyola".

El workshop sobre certificació professional s'ha celebrat després de l'Assemblea. S'ha comptat amb professionals com Roberto Cánovas González, responsable de l'àrea de certificació de persones de l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC), que van resoldre multitud de dubtes sobre certificació professional.

Durant l'Assemblea es van presentar i van aprovar la memòria d'activitats i els comptes de 2017, el pressupost per a l'exercici de 2019 i el projecte que està en vigor de certificació professional pels perits d'assegurances.

https://www.apcas.es/noticias/asamblea-apcas.htm